Keuntungan Kita

  • Pengalaman Manufaktur 8 Taun ing lapangan layar LED LED ing China.
  • Kasedhiya jaminan kualitas sing 3 Taun sing Diwenehi.
  • Bagéan 5% Kanggo Pesanan Sampeyan.
  • 68 Pelanggan Negara Luar Negara ing Donya
  • Standar Kualitas Global karo CE, RoHS, EMC, LVD, FCC, UL Certified.

TENTANG US

Sapa sing bakal nggarap?
Sajrone 7 taun kepungkur, kita kerja karo klien luar negeri lan ngerti sebabe pentinge kualitas! Layar LED kanthi kualitas apik bakal mbantu bisnis nambah, lan mung entek wektu. Sing paling penting yaiku, yen sampeyan duwe layar sing dipimpin kanthi apik, sampeyan mesthi bakal duwe pelanggan sing marem lan karya layanan kurang saka sales sing kudu ditindakake. Saiki, kita wis duwe stasiun jaringan layanan ing sawetara negara, kayata AS, Spanyol , Mexico, Argentina, lsp. Dadi, sampeyan pancen beruntung yen sampeyan pangguna pungkasan lan ora ngerti babagan nggunakake layar LED, mula kita duwe wong ing negara sampeyan kanggo mbantu sampeyan instalasi, operasi sistem software, darurat dhukungan teknologi lan ngresiki adat. Sampeyan seneng banget dadi distributor sabanjure yen sampeyan pengimport layar LED sing profesional banget.

Pelanggan Kita

oisdhfb