Нашите предности

  • 8 години искуство во производство во полето на екранот со LED дисплеј во Кина.
  • Се обезбедува 3 години високо квалитетно осигурување.
  • 5% резервни делови за вашите нарачки.
  • 68 клиенти во странство во светот.
  • Глобален стандард за квалитет со CE, RoHS, EMC, LVD, FCC, UL сертифициран.

ЗА НАС

Со кого ќе работите?
Во изминатите 7 години, ние работиме со нашите клиенти во странство и разбравме колку е важен квалитетот! ЛЕР екранот со добар квалитет ќе му помогне на вашиот бизнис да се зголеми и тоа е само прашање на време. Најважно е, кога имате добар квалитет предводена од екранот, секогаш ќе имате задоволни клиенти и треба да сторат помалку работа по услугата за работа. Деновиве, ние веќе имаме сервисна мрежна станица во неколку земји, како што се САД, Шпанија , Мексико, Аргентина, итн. Значи, имате среќа ако сте крајниот корисник и не знаете многу за тоа како да го користите ЛЕД-екранот, тогаш имаме луѓе во вашата земја да ви помогнеме при инсталацијата, работењето на софтверот, итни случаи техничка поддршка и царинење. Вие сте многу добредојдени да бидете наш следен дистрибутер доколку сте многу професионален увозник на ЛЕР-екран.

Нашите клиенти

оисдфб