Përparësitë tona

  • 8 vjet Përvojë në prodhim në fushën e ekranit të ekranit LED në Kinë.
  • Sigurohet 3 vjet Sigurimi i Cilësisë së Lartë.
  • 5% pjesë këmbimi për porositë tuaja.
  • 68 Konsumatorë të vendit jashtë shtetit në botë.
  • Standardi Global i Cilësisë me CE, RoHS, EMC, LVD, FCC, UL të ertifikuar.

RRETH NESH

Me kë do të punoni?
Në 7 vitet e fundit, ne punojmë me klientët tanë jashtë shtetit dhe kuptojmë se sa është e rëndësishme cilësia! Një ekran LED me cilësi të mirë do të ndihmojë biznesin tuaj të rritet, dhe është vetëm çështje kohe. Më e rëndësishmja është, kur të keni një ekran të udhëhequr me cilësi të mirë, gjithmonë do të keni klientë të kënaqur dhe duhet të bëni punë më pak të shërbimit pas shitjes. Tani, ne kemi tashmë një stacion rrjeti shërbimesh në disa vende, të tilla si SH.B.A., Spanjë , Meksikë, Argjentinë, etj. Kështu që, ju jeni me fat nëse jeni përdoruesi i fundit dhe nuk dini shumë se si të përdorni ekranin LED, atëherë ne kemi njerëz në vendin tuaj për t'ju ndihmuar në instalimin, funksionimin e sistemit të softuerit, urgjencat mbështetje teknike dhe zhdoganim. Jeni shumë të mirëpritur të jeni distributori ynë i radhës nëse jeni një importues shumë profesionist i ekranit LED.

Klientët tanë

oisdhfb