Kaunggulan urang

  • 8 Pengalaman Manufaktur 8 Taun dina médan layar Paparan LED di China.
  • 3 Taun Jaminan Kualitas Tinggi Disayogikeun.
  • 5% Bagian Alat Pikeun Paréntah Anjeun.
  • 68 Konsumén Nagara Luar Negara di Dunya.
  • Standar Global Global sareng CE, RoHS, EMC, LVD, FCC, UL Certified.

TENTANG KAMI

Saha anu anjeun bakal damel sareng?
Dina 7 taun katukang, urang damel sareng para klien luar negeri sareng ngarti kumaha pentingna kualitasna! Layar LED anu saé anu hadé bakal ngabantosan bisnis anjeun, sareng éta ngan ukur waktos. Anu paling penting nyaéta, nalika anjeun gaduh layar anu dipimpin kualitas anu hadé, anjeun bakal salawasna ngagaduhan nasabah sareng palayanan jasa saatos jualan kirang kedah dilakukeun. Ayeuna, urang parantos ngagaduhan stasiun jaringan jasa di sababaraha nagara, sapertos AS, Spanyol , Méksiko, Argentina, sareng anu sanés, anjeun untung lamun anjeun pangguna akhir sareng teu terang seueur ngeunaan kumaha cara ngagunakeun layar LED, maka urang ngagaduhan jalma di nagara anjeun pikeun ngabantosan anjeun dina instalasi, sistem operasi sistem operasi, darurat dukungan téknologi sareng clearance adat. Anjeun pisan wilujeng sumping janten distributor salajengna urang upami anjeun pangimpor layar LED anu profésional pisan.

Konsumén kami

oisdhfb